reklama

Odcinek Kuchennych Rewolucji z Mielca. Czy Magda Gessler postawi na nogi zgłoszony lokal? [ZDJĘCIA]

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Podkarpacie Już 16 marca o godzinie 21.35 obejrzymy odcinek "Kuchennych Rewolucji", które były przeprowadzone w Mielcu. Restauracja Vis a vis, którą nowi właściciele zakupili tuż przed pandemią, nie przynosi zysków. Czy Magdzie Gessler uda się postawić mielecką restaurację na nogi?
reklama

Właściciele restauracji "Vis a vis" Magda oraz Piotr postawili wszystko na jedną kartę. Sprzedali dom, duży warsztat samochodowy i kupili lokal gastronomiczny w Mielcu. Małżonkowie pozbyli się wszystkiego i zamieszkali u córki. Mimo że spełniło się wielkie marzenie Magdy, to kosztowało ich to wysoką cenę.

Tymczasem trzy miesiące po otwarciu restauracji przyszła pandemia, a potem jeszcze wojna i inflacja. Gastronomiczny biznes, zamiast oczekiwanych zysków, przynosi same straty. Zdarza się, że przez cały dzień w „Vis a Vis” nie pojawi się ani jeden klient. Na szczęście pojawił się gość specjalny, Magda Gessler.

- Będzie to miejsce pełne fantazji, zupełnie niespodziewane, ale bardzo wesołe i kolorowe - opisywała w czasie "Kuchennych rewolucji" pani Magda Gessler. - Menu będzie bardzo zasadnicze, bo to teren, który nie do końca ma tradycję kulinarną, i trudno tu ustalić konkretną kuchnię. Stwierdziłam więc, że są dania, o których wszyscy Polacy zawsze marzą, w lepszych lub gorszych momentach: tatar, gołąbki czy naleśniki.

Czy rewolucja w mieście samolotów, zabierze restauratorów z piekła długów do nieba sukcesu?

Oglądajcie już dziś o godzinie 21.35 w TVN.

reklama
reklama
Artykuł pochodzi z portalu korso.pl. Kliknij tutaj, aby tam przejść.
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

Zaloguj się aby otrzymać dostęp do treści premium

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
reklama
reklama